Cautare

3901 de rezultate pentru "vasile si elena stan" (2.75 secunde)
Vasile Cosmin Nicula (PSD), ales secretar al Senatului in locul lui Gheorghe David (PDL) Senatorul PSD, Vasile Nicula, a fost ales secretar al acestei Camere legislative, potrivit votului dat, joi, 22 decembrie 2011, de senatori.
Vasile Blaga isi cauta obiectul muncii (Autor : Sorin Rosca Stanescu) In timp ce Mircea Geoana regreta ca i-a determinat pe liderii USL sa-l puna pe liber de la presedintia Senatului si, daca ar putea, ar intoarce timpul cu cheia inapoi, Vasile Blaga regreta ca a venit.
Vasile Pruteanu, PDL, trece la PNL si candideaza din partea USL Presedintele Consiliului Judetean Neamt, Vasile Pruteanu, trece la PNL si va candida din partea USL pentru un nou mandat, alaturi de acesta mergand la Uniunea Social Liberala si 20 de primari PDL.
Vasile Dancu: "Sorin Rosca Stanescu este doar un caz de renegociere in cadrul USL" Sociologul Vasile Dancu este de parere ca institutia coabitarii este o chestiune artificiala ce nu se regaseste in Constitutie dar care a avut efecte pozitive in cazul presedintelui Basescu si a premierului Ponta.
A murit Radu Vasile, fost premier al Romaniei Suferea de cancer de colon Radu Vasile (nascut la 10 octombrie 1942, la Sibiu) a fost un om politic si istoric roman, fost prim-ministru al Romaniei intre 1998 si 1999, propus de PNTCD.
Directorul IRES, Vasile Dancu: ... Ce sfaturi are sociologul pentru Victor Ponta - Directorul IRES, Vasile Dancu, a discutat, la Adevarul Live, cu jurnalistii Dan Marinescu si Liviu Iolu, despre perspectivele PSD, in contextul recentelor conflicte care macina partidul.
Scriitorul Vasile Andru s-a stins din viata vineri, la varsta de 74 de ani.
Lista posibililor candidati Partidele lucreaza in aceasta perioada la listele de candidati pentru europarlamentare, care vor avea loc in 25 mai, actualii eurodeputati vizand noi mandate, insa in competitie ar urma sa intre si nume noi, fiind vehiculate posibile candidaturi ale lui Geoana sau Baconschi, dar si Mircea Diaconu.
Demisia sefei Cancelariei Prezidentiale, Elena Udrea, de vineri seara nu a generat reactii deosebite in lumea politica. Atat Puterea, cat si Opozitia considera ca exista subiecte mai importante decat plecarea altui consilier de stat din echipa prezidentiala.
Adriana Saftoiu are ocazia sa se razbune pe fosta ei rivala de la Administratia prezidentiala, Elena Udrea.
Vasile Surcel) Multa lume a fost convinsa ca niciodata nu va mai exista vreun politician care sa o egaleze pe Elena Udrea, cea care, prin toamna anului 2005, pe vremea cand era "blondina de la Cotroceni", a vorbit despre "Presedintele Norvegiei".
PNL-PD si PSD au dominat alegerile partiale de duminica din unele localitati din tara, liberalii si democratii taindu-si insa partea leului.
Alesii locali ai PSD si liderii centrali ai acestui partid si-au facut aparitia ieri, in statiunea Mamaia, acolo unde vor dezbate un proiect de lege privind descentralizarea administratiilor locale, iar vineri, adica azi, se desfasoara sedinta Comitetului Executiv National.
Cu toate ca localitatile membre ale Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara a "Zonei Metropolitane Constanta" au fost stabilite inca din 2006 de Consiliul Judetean ca fiind Constanta, Navodari, Eforie, Ovidiu, Basarabi, Techirghiol, Mihail Kogalniceanu, Cumpana, Valu lui Traian, Lumina, Tuzla, Agigea, Corbu si Poarta Alba, Claudiu Tusac (foto), primarul Municipiului Mangalia a reusit sa atraga atentia presei cu o platforma-program impopotonata cu imagini copiate de pe internet dar si de proiecte-fantoma.
, o licitatie pentru vanzarea unui numar de 108 loturi de teren situate pe malul lacului, acolo unde persoane precum rectorul Universitatii Andrei Saguna, Aurel Papari, ori deputatul PSD Eduard Martin si-au facut cate o casa.
buna organizare, tensiune plina de dramatism (cuvantarea lui Sorin Oprescu), zvonuri, barfe si rezultate surprinzatoare.
Invinuirile vizeaza savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, acces fara drept la un sistem informatic, punerea la dispozitie fara drept a unor date informatice, detinerea de echipamente in vederea falsificarii instrumentelor de plata electronica, dar si falsificarea unor instrumente de plata electronica si punerea in circulatie a acestora.
Elena Udrea a anuntat ieri ca nu va lua o decizie in ceea ce priveste candidatura pentru postul de secretar executiv pana nu va avea o discutie lamuritoare cu conducerea PD, care ar urma sa aiba loc cel mai probabil la Biroul Permanent National de luni al formatiunii democrate.
Conducerea PD-L discuta, la aceasta ora, in Biroul Permanent National, lista ministrilor din viitorul Executiv, in cursa pentru ocuparea unui post intrand, in urma negocierilor din interiorul formatiunii, prim-vicepresedintele Adriean Videanu, Gabriel Sandu si Theodor Paleologu.
Comisia parlamentara pentru anchetarea ministrului Elena Udrea a decis sa isi desfasoare lucrarile in fiecare saptamana, pana la finalizarea anchetei, in zilele de marti, miercuri si joi dimineata. ... Ministrul Turismului, Elena Udrea, ar putea fi audiata si ea la finalul anchetei, daca se va considera necesar acest lucru.
google-analytics.com